Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Στη Ρεάλ το Σούπερ Καπ Ισπανίας, 2-1 την Μπαρτσελόνα

Στη Ρεάλ Μαδρίτης κατέληξε ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Ισπανία. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο επιβλήθηκε με 2-1 της Μπαρτσελόνα στον δεύτερο τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, που διεξήχθη στο «Μπερναμπέου» και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο, αφού στο πρώτο ματς είχε μεν ηττηθεί, σημειώνοντας ωστόσο δύο εκτός έδρας γκολ (3-2) στο «Καμπ Νου».

Τα γκολ της «βασίλισσας» σημείωσαν οι
Ιγκουαΐν (11') και Ρονάλντο (18'), ενώ για την ομάδα του Βιλανόβα, που αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω της απευθείας αποβολής του Αντριάνο, σκόραρε ο συνήθως ύποπτος, Λιονέλ Μέσι στο 45'.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν σε διάστημα επτά λεπτών να πάρουν… αέρα δύο τερμάτων, δείχνοντας από νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους.
Στο 11΄ο Ιγκουαΐν πλάσαρε εύστοχα τον Βαλντές, ανοίγοντας το σκορ για τη «βασίλισσα», ενώ στο 18΄ο Ρονάλντο νίκησε κι αυτός τον πορτιέρο των «μπλαουγκράνα», διπλασιάζοντας έτσι τα  γκολ της ομάδας του.
Σαν να μην έφτανε η «ψυχρολουσία» του 2-0, το συγκρότημα του Βιλανόβα έμεινε και με παίκτη λιγότερο στο 28΄, καθώς ο Αντιράνο αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του τελικού για μαρκάρισμα στον Ρονάλντο.
Ο Μέσι στο 45΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1, δίνοντας εκ νέου ενδιαφέρον στο ματς, ωστόσο στο β΄ ημίχρονο η Ρεάλ δεν επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να σημειώσει και δεύτερο γκολ, καταφέρνοντας εν τέλει να κατακτήσει το ισπανικό Σούπερ Καπ.
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 2-1
Γκολ: 11' Ιγκουαΐν, 18' Ρονάλντο - 45' Μέσι
Κίτρινες:  Αρμπελόα, Πέπε - Μασεράνο, Πικέ
Κόκκινες: Αντριάνο
Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Αρμπελόα, Μαρσέλο, Πέπε, Ράμος, Κεντίρα, Αλόνσο, Οζίλ, Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Ιγκουαΐν.

Μπαρτσελόνα (Τίτο Βιλανόβα):
Βαλδές, Αντριάνο, Αλβες, Πικέ, Μασεράνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Αλέξις (32' Μοντόγια), Μέσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου