Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Μ. Κατσαβάκης: Δεν κάναμε τίποτα σωστά

Εκνευρισμένος με τους παίκτες του για την κακή εικόνα που έδειξαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, παρουσιάστηκε ο Μάκης Κατσαβάκης μετά
το τέλος της αναμέτρησης της Νέας Σμύρνης.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε ότι δεν έκαναν τίποτα από το πλάνο που τους είχε ζητήσει, χωρίς μάλιστα να μπορεί να βρει εξήγηση για ποιο λόγο ο Αρης έδειξε αυτό το κακό πρόσωπο
.

«Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση, δεν κάναμε τίποτα από το σκεπτικό μας και το πλάνο μας. Δεν πρεσάραμε όπως είχαμε πει, δεν κάναμε τίποτα. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί είχαμε αυτή την εμφάνιση και θα πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Ειδικά όταν είχαμε παίκτη και παίκτες παραπάνω, δεν κάναμε τίποτα σωστά…», είπε αρχικά ο Κατσαβάκης και συμπλήρωσε:


«Ήμασταν ασύνδετοι, δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε μια πάσα και δεν τελειώναμε επιθέσεις. Είχαμε κακή εικόνα. Φάγαμε μια “σφαλιάρα”, αλλά πρέπει να βρούμε δύναμη και να σηκωθούμε, ώστε είμαστε πολύ πιο έτοιμοι για το επόμενο ματς με τον ΟΦΗ».


Και κατέληξε: «Πήγαμε να βρούμε μια ισορροπία προς το τέλος του πρώτου μέρους. Κάπως πήγε να γίνει αυτό με το τελείωμα του ημιχρόνου, αλλά δεν έγινε. Θέλει προσπάθεια, να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να δούμε τα λάθη μας και προχωράμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου