Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Βενιζέλος κατά πολυφωνίας.ΚΟ ΠΑΣΟΚ στη σκιά διαφοροποίησης του Κ. Σκανδαλίδη


ΚΟ ΠΑΣΟΚ στη σκιά διαφοροποίησης του Κ. Σκανδαλίδη

Με αντικείμενο το «καυτό» θέμα της έγκρισης των νέων μέτρων, συνεδριάζει σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Μιλώντας στην Οργανωτική Γραμματεία του κόμματος ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτήρισε «κρίσιμες πολιτικά» τις επόμενες ημέρες. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να κρατήσει έμμεσες αλλά σαφείς αποστάσεις από τον τρόπο που διαπραγματεύτηκε ο πρωθυπουργός στο Βερολίνο και το Παρίσι, εκτιμώντας ότι ο κ. Σαμαράς θα μπορούσε να αποκομίσει μεγαλύτερα οφέλη στις συναντήσεις του. 

Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να στείλει και ένα ενδοκομματικό μήνυμα με αφορμή και τη δημόσια διαφοροποίηση του κ. Σκανδαλίδη, που υπονόησε ότι δε θα ψηφίσει τα νέα μέτρα τα οποία δεν προβλέφθηκαν στην προγραμματική κυβερνητική συμφωνία. 

Στη χθεσινή σύσκεψη ο κ. Βενιζέλος απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες για το νέο προφίλ του ΠΑΣΟΚ που θα αναδείξει τις επόμενες ημέρες, όπως και να ασκήσει κριτική στον κ. Σαμαρά, προφανώς γιατί αναμένει την παρουσίαση των μέτρων στην αυριανή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών.


skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου