Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Έρχεται νέα… κίνηση εντός ΠΑΣΟΚ με στόχο τον Βενιζέλο!

  • 131



 Έρχεται νέα… κίνηση εντός ΠΑΣΟΚ με στόχο τον Βενιζέλο!
Στην Ιπποκράτους αναμένεται με… ενδιαφέρον να εκδηλωθεί μια εμφατική κίνηση δημιουργίας κάποιου φορέα ή δεξαμενής σκέψης από στελέχη του κόμματος που διαφωνούν με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Όπως λέγεται, το μεγαλύτερο «ειδικό βάρος» έχει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος συγκρούστηκε ευθέως και κατ’ επιλογήν με τον κ. Βενιζέλο με αφορμή τον νόμο για τα ΑΕΙ. Αν και ο Ανδρέας Λοβέρδος βρίσκεται βεβαίως σε επαφή με στελέχη τα οποία έχουν εκφραστεί όλη αυτή την περίοδο, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου ή και πρώην βουλευτές που έχουν αποσυρθεί, όπως οι Γιώργος Φλωρίδης και Ηλίας Μόσιαλος, υπάρχει γενικότερη και πέραν αυτών
κινητικότητα στον, προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, μεταρρυθμιστικό χώρο.
Αξίζει να σημειωθεί ιδιαίτερα πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν επιθυμεί την συγκρότηση «ρεύματος» μέσα στο ΠΑΣΟΚ, κάτι που άλλωστε έχει καταστήσει σαφές ο ίδιος σε ομιλίες του όταν είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
«είπατε όλοι είπαμε όλοι ένα δυναμικό όχι. Δυναμικό και απόλυτο όχι, σε όσους παρασιτούν πολιτικά εις βάρος του ΠΑΣΟΚ, σε όσους θεωρούν ότι η πολιτική τους παρουσία έγκειται στο να αναπαράγουν τη μιζέρια, την απαισιοδοξία, την γκρίνια και να τονίζουν το δικό τους προσωπικό ρόλο, χωρίς να έχουν συνείδηση της προσωπικής τους ευθύνης, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως τα μεγέθη άλλαξαν, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι έχουν αλλάξει όχι μόνο οι καταστάσεις, αλλά και οι ρόλοι των προσώπων.
Όποιοι νιώθουν χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς ότι ανήκουν στην Παράταξη αυτοοργανώνονται ισότιμα, χωρίς παραγοντισμούς, χωρίς πόζες. Έρχονται να φτιάξουμε μαζί τη νέα φυσιογνωμία της Παράταξης».
troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου