Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Κλείνει το ΤΕΦΑΑ Σερρών ;



Κεντρική Μακεδονία Κλείνει το ΤΕΦΑΑ Σερρών ;Το μέλλον του ΤΕΦΑΑ Σερρών αναμένεται να απασχολήσει τη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στις 29 Αυγούστου.

Το Υπουργείο Παιδείας μελετά σχέδιο με το όνομα....

«Αθηνά» για το κλείσιμο περιφερειακών πανεπιστημιών και σχολών χαμηλής ζήτησης. Το πρόγραμμα, αν τελικά αποφασισθεί οριστικά, θα μπει σε εφαρμογή εντός τους επόμενου ακαδημαϊκού έτους, το 2013. Το γεγονός προβληματίζει έντονα, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς του υπουργείου Παιδείας.

Το ΤΕΦΑΑ γίνεται Τμήμα Επιστημών Άθλησης και Διατροφής

Ήδη η διοίκηση του ΤΕΦΑΑ Σερρών έχει προχωρήσει προληπτικά στην αλλαγή του ονόματος του ιδρύματος σε Τμήμα Επιστημών Άθλησης και Διατροφής. Στόχος της διοίκησης με την ονομαστική διαφοροποίηση είναι η διατήρηση του τμήματος σε περίπτωση που τα κριτήρια αφορούν ομοειδείς σχολές.

Επικοινωνία με τον Υπουργό Παιδείας για τις κενές θέσεις

Σε κάθε περίπτωση, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες και ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις με τις ελλείψεις σε προσωπικό να καλύπτονται σε μεγάλο επίπεδο. Μάλιστα, η πρόεδρος του Ιδρύματος Χριστίνα Ευαγγελινού επιδιώκει επαφή με τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ώστε να εκλείψουν και τα τελευταία κενά που υπάρχουν σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

serraia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου