Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Άρης: Έφτασε και υπογράφει ο Κοέλιο

Τον Πορτογάλο μεσοαμυντικό υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" τα μέλη διοίκησης Αλέκος Κατσιαούνης και Αντώνης Ζαμπέτας, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις
ο Νούνο Κοέλιο, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον Άρη. Γνωρίζω ότι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, έχει πολλούς και θερμούς φιλάθλους. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα και
να μπω να την βοηθήσω”.
Ρωτήθηκε αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί τη Δευτέρα κόντρα τον Πανιώνιο, στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος και απάντησε πως “θα μιλήσω με τον προπονητή και τους ανθρώπους του Άρη, θα περάσω από ιατρικές εξετάσεις και θα δούμε”.
Σε ερώτηση για το αν ήξερε τον Άρη πριν προκύψει το ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών απάντησε πως “είδα πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, μίλησα με Πορτογάλους που έχουν παίξει στην Θεσσαλονίκη και γνωρίζω κάποια πράγματα. Ελπίζω να βοηθήσω τον Άρη και ο Άρης εμένα”.
Ο Κοέλιο θα υποβληθεί αύριο το πρωί σε ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου