Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

"Ντόπες" Λαμπριάκου για την Κυριακή


«Κλείστε τα αυτιά σας σε όσα θα λέγονται γύρω σας από την κερκίδα και μπείτε να κερδίσετε το παιχνίδι για σας, για τη φανέλα, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Άρη». Με

ατάκες όπως αυτή ο Σταύρος Λαμπριάκος, προσπάθησε να καταστήσει σαφές στους παίκτες της ομάδας ότι παρά τις όποιες δυσκολίες πάντα η νίκη σε ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πρέπει να είναι αυτοσκοπός.


Σύσσωμη η διοίκηση του Άρη βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο για να ντοπάρει τους παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη, πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή, στην Τούμπα. Τον λόγο πήρε ο Σταύρος Λαμπριάκος, ο οποίος ήθελε από τη μία να τους τονώσει το ηθικό και από την άλλη να τους υπενθυμίσει τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα.


«Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, σε κάθε παιχνίδι μετράνε οι τρεις βαθμοί και πέρα από αυτούς, όταν θα τους κατακτήσουμε, την Δευτέρα, την επόμενη μέρα θα καταλάβετε τι σημαίνει η νίκη σε ένα τέτοιο παιχνίδι.


Δεν χωράει φόβος ή αδράνεια σε τέτοια παιχνίδια, αλλά πάθος και καθαρό μυαλό. Κλείστε τα αυτιά σας σε όσα θα λέγονται γύρω σας από την κερκίδα και μπείτε να κερδίσετε το παιχνίδι για σας, για τη φανέλα, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Άρη», ήταν κάποια από τα λόγια του.


Σε ό,τι έχει να κάνει με την σημερινή προπόνηση, ο Ρούμπεν Πουλίδο ήταν και πάλι στην διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος εκτός απροόπτου θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή με τον ΠΑΟΚ. Την ίδια στιγμή όμως που ο Ισπανός φαινόταν έτοιμος να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ντέρμπι, ένας συμπατριώτης του, ο Νταβίντ Αγκάνθο είναι εξαιρετικά αμφίβολος! Ο 32χρονος επιθετικός παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, προπονήθηκε μόνος του και το ιατρικό τιμ έχει πέσει πάνω του προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου