Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Μια αλλαγή ετοιμάζει ο Κατσαβάκης ενόψει Τούμπας

Μια αλλαγή θα περιλαμβάνει η ενδεκάδα του 'Άρη στο ντέρμπι της Τούμπας, όπως έδειξε η βραδινή προπόνηση της Παρασκευής

Ο Μάκης Κατσαβάκης ετοιμάζει τον Δημήτρη Σουνά για το βασικό σχήμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο έλληνας τεχνικός χρησιμοποίησε τον νεαρό μεσοεπιθετικό στα αριστερά της επίθεσης με τον Γιαννιώτα στα δεξιά, χωρίς βέβαια να
αποκλείεται και η αλλαγή πλευράς στη διάρκεια του αγώνα εφόσον χρειαστεί.  Όπως έδειξε ο Κατσαβάκης, αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που πέτυχε την πρώτη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα. Δηλαδή ο Βελλίδης τερματοφύλακας, Ο Καζναφέρης δεξιά και ο Ψυχογιός αριστερά στην άμυνα, Ο Παπαζαχαρίας με τον Πουλίδο στα στόπερ, ο Κοέλιο με τον Νταμαρλή αμυντικά χαφ και ο Καπετάνος πίσω από τον Αγκάνθο. 
Αν υπάρξει και δεύτερη αλλαγή αυτή θα είναι η χρησιμοποίηση του Μανόλη Παπαστεριανού στον άξονα δίπλα στον Κοέλιο, αφού ο 25χρονος μέσος ήταν η πρώτη αλλαγή που έκανε ο Κατσαβάκης στο χθεσινό διπλό και τα πήγε πολύ καλά στις προπονήσεις ολόκληρης της εβδομάδας. Πρόκειται άλλωστε για παίκτη σαφώς πιο έμπειρο από τον νεαρό Νταμαρλή και με γνώση της Τούμπας, στοιχεία που δεν αποκλείεται να μετρήσουν στο τέλος.
Πληροφορίες: allaboutaris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου