Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Στο Φεστιβάλ "Κερνάμε Ελλάδα" η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Στο Φεστιβάλ "Κερνάμε Ελλάδα" η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Στο Φεστιβάλ "Κερνάμε Ελλάδα", θεσμό στον τομέα προβολής και προώθησης των ελληνικών προϊόντων, που θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Χανίων-Κρήτης στις 19, 20 και 21 Οκτωβρίου, θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας...


Για την υλοποίηση  του παραπάνω σκοπού, με πρωτοβουλία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δημήτρη Ευθυμιάδη, έχουν συγκεντρωθεί  σε συσκευασία αντιπροσωπευτικά δείγματα αγροτικών προϊόντων από όλες τις Περιφερειακές  Ενότητες της ΠΚΜ (κρασί, λάδι, μέλι, όσπρια, τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, αρωματικά φυτά, αποστάγματα, ζυμαρικά, άλευρα και αρτοσκευάσματα  κτλ.) , τα οποία έχουν σταλεί  στα Χανιά.

Το Φεστιβάλ "Κερνάμε Ελλάδα" τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Στόχος του Φεστιβάλ είναι να προβάλει, να αναδείξει και να δικτυώσει τα ποιοτικά προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου