Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Κρίσιμη σύσκεψη σήμερα στο ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα


Σύσκεψη με στόχο να καθοριστεί η περαιτέρω στάση του ΠΑΣΟΚ, μετά την άρνηση της ΔΗΜΑΡ να συναινέσει στην ψήφιση των προωθούμενων ρυθμίσεων, συγκαλεί το μεσημέρι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η σύσκεψη είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αρκετοί βουλευτές διατυπώνουν δημοσίως αντιρρήσεις τόσο για τα εργασιακά, όσο και τα δημοσιονομικά μέτρα, ενώ αρκετοί απειλούν να καταψηφίσουν την ρύθμιση για τις αποκρατικοποιήσεις.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μετά την ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, η τρόικα έχει απαντήσει αρνητικά στα αιτήματα της Αθήνας για τα εργασιακά και ειδικότερα για το επίδομα γάμου και την επεκτασιμότητα των συλλογικών συμβάσεων.

Πάντως, ο υπουργός σημείωσε «επιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για τα εργασιακά».Ο κ. Στουρνάρας μάλιστα τόνισε πως οι εκπρόσωποι των δανειστών απέρριψαν και την πρόταση της ελληνικής πλευράς για πιο ενεργή συμμετοχή της βουλής στη διαδικασία των αποκρατικοποιήσεων, θέμα που είχαν εγείρει βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου