Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-2 με πρωταγωνιστή τον Κλάους

Με τη δεύτερη θέση στις αποσκευές του επιστρέφει ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη καθώς επικράτησε με 2-1 στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου και τον προσπέρασε στη
βαθμολογία αφήνοντάς τον τρίτο.
Ο δικέφαλος πέτυχε τη δεύτερη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα μακρυά από την Τούμπα, ενώ πέρασε και για δεύτερη σερί χρονιά με 2-1 από την έδρα των κυανέρυθρων. Πρωταγωνιστής ξανά ο Στέφανος Αναστασιάδης ο οποίος
σκόραρε και τα δύο τέρματα φτάνοντας συνολικά τα 7 στη Super League (σ.σ πέρσι ο Κλάους είχε δώσει το προβάδισμα, με το νικητήριο γκολ να το πετυχαίνει ο Σαλπιγγίδης).
Πέρα όμως από τα χαμόγελα, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη βάση του και με έντονο προβληματισμό καθώς μία νίκη που θα μπορούσε να την πανηγυρίσει εύκολα και χωρίς άγχος, την πήρε με δραματικό τρόπο. Και αυτό γιατί ο Λαζάρ ακριβώς μετά το 0-2 που διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου (38', 42'), επέστρεψε στην κερκίδα ένα μπουκάλι που έπεσε δίπλα του και αποβλήθηκε (44').
Αυτή ήταν η 8η(!) φετινή κόκκινη που είδε παίκτης του ΠΑΟΚ και η οποία άλλαξε όλη την μορφή του β' ημιχρόνου. Ο Πανιωνίος μείωσε σχετικά νωρίς με τον Αραβίδη (56') και έκλεισε στο μισό γήπεδο τον δικέφαλο ψάχνοντας την ισοφάριση. Ωστόσο έπεσε πάνω στον Χακόμπο που με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το 1-2.
Εν κατακλείδι, ο ΠΑΟΚ πήρε την πολύτιμη νίκη, πέρασε δεύτερος και διατηρήθηκε στο -5 από τον Ολυμπιακό, ωστόσο πρέπει να βρεθεί άμεσα μία λύση με τα νεύρα των παικτών πριν αποβούν (βαθμολογικά) μοιραία. Από τη μεριά του ο Πανιώνιος κέρδισε τις εντυπώσεις δικαιολογώντας για άλλη μια φορά ότι η παρουσία του στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας δεν είναι καθόλου τυχαία.
Η Ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητές: Κομίνης, Ευθυμιάδης, Ποντίκης 
Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Ρόκας (Σάμαρης 46'), Αραβίδης, Κολοβός (Διαμαντάκος 76'), Οκόγιε (Ντούνης 65'). 
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Κουμάλο, Έτο, Γκαρσία (Κίτσιου 66'), Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (Βιβιανί 88'), Αθανασιάδης (Γιάννου 77'). 
Σκόρερ: Αραβίδης 56' - Αθανασιάδης (π) 39', 42' 
Κίτρινες: Ρόκας 38', Κολοβός 44', Σπυρόπουλος 90+2' - Κουμάλο 55', Φωτάκης 71', Ετο 74', Χακόμπο 90+3'
Κόκκινη: Λάζαρ 44'
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου