Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Αλ. Τσίπρας: Αυτές δεν είναι λύσεις


«Η κυβέρνηση είπε άλλα προεκλογικά και ακολούθησε μια στρατηγική υποτέλειας» ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας τις αποφάσεις που έλαβε το Eurogroup

«Ήταν απούσα από την διαπραγμάτευση, την συζήτηση, από τον τελικό συμβιβασμό. Η συζήτηση και η διαπραγμάτευση έγιναν ανάμεσα στην κυρία Μέρκελ και την κυρία Λαγκάρντ» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

«Η λύση δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Δεν περιλαμβάνει ένα βιώσιμο σχέδιο για την Ελλάδα, γι’ αυτό και δεν είναι λύση. Είναι αυτό που ορισμένοι λένε ότι, όταν η πραγματικότητα μας διαψεύδει τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα».


Ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι: «Δύο χρόνια μας έλεγαν ότι στόχος βιωσιμότητας του χρέους είναι το 120% του ΑΕΠ. Τώρα μας λένε ότι μπορεί να είναι και 124%. Αύριο μπορεί να μας πουν και 130%. Αυτές δεν είναι λύσεις. Δεν είναι λύσεις, κυρίως με την κοινωνία όρθια».

«Η μόνη πραγματική λύση είναι να σταματήσουν να λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, να μπει ξανά η Ελλάδα στο κάδρο της διαπραγμάτευσης, να βρίσκεται στις αποφάσεις. Η μόνη πραγματική λύση είναι μια μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται. Να μπει ο λαός στο προσκήνιο» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου