Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη


Κεντρική Μακεδονία Αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη
Την ικανοποίησή της εκφράζει η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, από τα αποτελέσματα του πρόσφατου ταξιδιού που πραγματοποίησε στη Σμύρνη. Με την ευκαιρία της συμμετοχής της ΕΞΘ με δικό της περίπτερο στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Travel Turkey Izmir (6-9 Δεκεμβρίου 2012), ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ανέλαβαν πρωτοβουλία για τη δρομολόγηση απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη, προκειμένου να αυξηθεί το τουριστικό ρεύμα προς τη “νύμφη του Θερμαϊκού” και ήδη οι πρώτες επαφές που έγιναν είναι ενθαρρυντικές για την πραγματοποίηση αυτού του σκοπού.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή της ΕΞΘ στην τουρκική πόλη των 4 εκατ. κατοίκων, συμμετείχαν -κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου, κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλου- και οι εκπρόσωποι της Aegean Airlines κ.κ. Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και Στέφανος Σαδόπουλος, διευθυντής Πωλήσεων Εξωτερικού και διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος αντίστοιχα, της αεροπορικής εταιρείας, με σκοπό να διερευνηθεί το αγοραστικό ενδιαφέρον για την έναρξη του αεροπορικού δρομολογίου που θα συνδέει τις δύο πόλεις. 

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο Σμύρνης, όπου ήρθαν σε επαφή για το σκοπό αυτό, με τον πρόεδρό του, κ. Ekrem Demirtaz. Κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκε το μεγάλο ενδιαφέρον της τουρκικής πλευράς για την έναρξη του δρομολογίου και της τουριστικής συνεργασίας και ήδη δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να υλοποιηθεί η αεροπορική σύνδεση ανάμεσα στις δύο πόλεις.

perifereianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου