Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Πάει για Μητρόπουλο ο Άρης

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη βρίσκεται
ο Παύλος Μητρόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay. Οι Θεσσαλονικείς έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν όσους ποδοσφαιριστές επιθυμούν κάτω των 24 ετών και μόνο έναν πάνω από την συγκεκριμένη ηλικία.


Εκτός από την περίπτωση του Ανδρέα Τάτου, στο «κίτρινο» στρατόπεδο εξετάζουν και εκείνη του 22χρονου μέσου που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στον Παναιτωλικό.

Ο νεαρός χαφ είχε κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα με τον Ολυμπιακό Βόλου του Σάκη Τσιώλη πριν από τρεις σεζόν, ενώ έφτασε μέχρι την Εθνική Ελπίδων (δέκα συμμετοχές) και έπαιξε στο Europa League πριν υποβιβαστούν οι «ερυθρόλευκοι». Έπειτα πήγε στους Αγρινιώτες, όπου έκανε 24 αγωνίστηκε σε 24 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Ο 22χρονος παίκτης που κατάγεται από την Αχαΐα ξεκίνησε και φέτος βασικός με τον Νίκο Καραγεωργίου, όμως πρόσφατα δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Καβαλιώτη προπονητή. Αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές ψάχνουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του παίκτη, προκειμένου να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού. Ήδη ο Άρης φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου