Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ο Αλέξης παρακαλεί το ΔΝΤ και η Ζωή το βρίζει!



Κι ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συναντά το ΔΝΤ στις ΗΠΑ με σκοπό να καταθέσει την εναλλακτική του πρόταση, στο εσωτερικό η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει το ΔΝΤ για συνεργεία στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ!
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως «ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ υποστηρίζει ότι ζητούσαν επίμονα να πάρουν την λίστα στα χέρια τους για να την εντάξουν στο επιχειρησιακό σχέδιο ελέγχου και φορολόγησης μεγάλου πλούτου, αλλά προσέκρουαν σε διαρκείς αρνήσεις και δηλώσεις άγνοιας.
Μάλιστα υποστηρίζεται ότι απευθύνθηκαν στον κ. Κρις Πιγκάλ, τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα τότε, που είχε το γραφείο του στον 4ο όροφο του υπουργείου Οικονομικών και ο οποίος ευσχήμως τους απάντησε υπονοώντας ότι γνωρίζει για τη λίστα και ευσχήμως τους αποθάρρυνε από το να συνεχίσουν να ρωτούν, υπαινισσόμενος ότι αυτό είναι δουλειά της κυβέρνησης».
Η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε ότι συνιστά μείζον ζήτημα το «ότι γνώριζε το ΔΝΤ περί της λίστας και ευσχήμως αποθάρρυνε τους αρμοδίους υπαλλήλους από το να την αναζητούν παραπέμποντας στην ελληνική κυβέρνηση και λέγοντας ότι αυτό είναι θέμα που χειρίζεται η ελληνική κυβέρνηση».

Αυτός είναι ο ορισμός της διγλωσσίας αλλά και της πολιτικής βλακείας! Θεωρούν αυτοί εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ότι το ΔΝΤ δεν ενημερώθηκε για τις δηλώσεις; Ή μήπως, ακόμα χειρότερο, νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο «εκβιάζουν» το ΔΝΤ;

mavrioxia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου