Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Τσίπρας: Ο Σαμαράς μοιάζει με τον Μπενίνι!


Τσίπρας: Ο Σαμαράς μοιάζει με τον Μπενίνι!
Σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο κ. Τσίπρας είπε οτι ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στην κυβέρνηση και πήγαινε στη Σύνοδο Κορυφής, θα διεκδικούσε ειδικούς αναπτυξιακούς προϋπολογισμούς, στοχευμένες δράσεις και αγροτικά κονδύλια."Ο Πρωθυπουργός πήγε ως κομπάρσος στη Σύνοδο Κορυφής και όχι για να διεκδικήσει. Δεν διεκδίκησε ούτε ένα ευρώ. Τη στιγμή που χώρες, όπως η Γαλλία και η Πορτογαλία πήραν παραπάνω χρήματα, η Ελλάδα δεν διεκδίκησε και δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ παραπάνω για την αγροτική παραγωγή", είπε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Ο κ. Τσίπρας έριξε ακόμα ευθύνες στην κυβέρνηση ότι με την ακροδεξιά ατζέντα πριμοδοτεί την Χρυσή Αυγή, ενώ υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός κρύβεται, δεν βγαίνει στα κανάλια και δίνει μόνο «στημένες συνεντεύξεις σε εφημερίδες» και τον κάλεσε σε δημόσιο διάλογο.

Επιπλέον, σχολίασε την «άδικη φορολογία», όπως είπε, κατηγορώντας τον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα ότι μετατρέπει τους μικροϊδιοκτήτες σε ενοικιαστές και ότι απειλεί με δήμευση της περιουσίας τους.

«Είναι άδικη αυτή η φορολογία. Εμείς θα φτιάξουμε περιουσιολόγιο για να καταγράψουμε όλα τα περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα αποκαταστήσουμε σταδιακά στην προ μνημονιακή εποχή τις χαμηλές συντάξεις» είπε.
Με τον διάσημο κωμικό Ρομπέρτο Μπενίνι στην ταινία «Η ζωή είναι ωραία» παρομοίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, τον πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά.

Όπως είπε, ενώ η χώρα οδεύει στην καταστροφή, ο κ. Σαμαράς λέει ότι «η ζωή είναι ωραία»!

Μιλώντας για την ανεργία ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ παρομοίασε τον πρωθυπουργό με τον Ρομπέρτο Μπενίνι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όπως ο ιταλός κωμικός στην ταινία “η ζωή είναι ωραία” παρουσίαζε διαφορετικά την πραγματικότητα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης, έτσι και ο πρωθυπουργός παρουσιάζει το μαύρο ως άσπρο.

star.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου