Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ό,τι ψήφισε, ψήφισε ο Λοβέρδος


Μέχρι και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, αλλά εκ των συνεπέστερων στην ‘στήριξη’ της κυβέρνησης εντός του Κοινοβουλίου, ψηφίζοντας κάθε φορά οποιοδήποτε μέτρο, προκειμένου να μην απειληθεί η βιωσιμότητά της, εξανέστη.
«Τα πράγματα δυσκολεύουν και για την Ελλάδα και η δική μας κυβέρνηση είναι ανύπαρκτη. Έχει χάσει πολύ χρόνο
(…) Η κυβέρνηση σταμάτησε να εργάζεται. Ήρθαν έτσι και οι συνέπειες», δηλώνει τώρα, προσθέτοντας ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει τυχόν νέα μέτρα. «Αν φέρουν και άλλα μέτρα δεν θα τα ψηφίσω και νομίζω ότι αυτό θα κάνουν και οι περισσότεροι βουλευτές του κοινοβουλίου», λέει, περιγράφοντας έτσι και το κλίμα που επικρατεί στους διαδρόμους της Βουλής.
Όσο για την απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο, δεν μασάει τα λόγια του. «Είναι εκτός ορίων, στρέφεται εναντίον του ευρώ και αμφισβητεί την ασφάλεια των καταθέσεων στην Ευρώπη», λέει, προβλέποντας ευρωπαϊκή κρίση και καταγγέλλοντας ως την πλέον ‘κοντόφθαλμη’ των τελευταίων ετών την ηγεσία της Γερμανίας. «Η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε με δική της πρωτοβουλία να ενημερώσει για το θέμα στη Βουλή», λέει, κάτι πάντως που είχε ζητήσει να γίνει μέσω έκτακτης σύγκλησης της Ολομέλειας της Βουλής δια επιστολής του στον ίδιο τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.
matrix24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου