Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Συνάντηση του Απόστολου Πάνα με τη Διοικήση του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Ν. Καλλικράτειας


Picture  
Στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Ν. Καλλικράτειας βρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής - Κεντρικής Μακεδονίας κ. Πάνας Απόστολος  όπου είχε συνάντηση με τη Διοίκηση. Στη συνάντηση αξιολογήθηκε η μέχρι τώρα πορεία του Κέντρου και συζητήθηκε η μετέπειτα λειτουργία του.

Picture
Η Διοίκηση τόνισε το πόσο ωφέλησε την τοπική κοινωνία η λειτουργία του Κέντρου.

Από τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ξεχώρισε η επίλυση του θέματος της μεταφοράς των οργανικών θέσεων του προσωπικού στο Κέντρο για την μετέπειτα εύρυθμη λειτουργία του.

Επίσης υπήρξε ενημέρωση για τη συμμετοχή του Κέντρου ως συντονιστής στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» όπου θα δώσει την δυνατότητα για ένα χρόνο να απασχοληθούν 20 άτομα από διάφορες ειδικότητες.

Από την πλευρά του ο κ. Πάνας δήλωσε ότι νιώθει ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τις προσπάθειες που έγιναν για να λειτουργήσει το Κέντρο. Από κει και πέρα επειδή τα νέα δεδομένα στη χώρα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια, ο κ. Πάνας τόνισε την ανάγκη αξιοποίησης του ΕΣΠΑ.

Τέλος ζήτησε η Περιφέρεια να έχει ένα συντονιστικό ρόλο στον τομέα της Υγείας της Χαλκιδικής και με τις δυνατότητες που έχει να συμβάλει στην επίλυση θεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου