Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ο Τζιτζικώστας... αποθέωσε την όμορφη Έλενα


Τι είπε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στην βουλευτή της ΝΔ
Τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε προ ημερών η Έλενα Ράπτη, για να του παρουσιάσει την καμπάνια του Συμβουλίου της Ευρώπης ενάντια στην σεξουαλική παιδική κακοποίηση. Ωστόσο, ο Απόστολος Τζιτζικώστας βρήκε την ευκαιρία να... αποθεώσει την βουλευτή της ΝΔ, κάνοντας αναφορά στην κοινωνική της δράση στη Θεσσαλονίκη.

«Άκουσα με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον τις προσπάθειες που καταβάλλει η Έλενα Ράπτη ως εθνική εκπρόσωπος στο Δίκτυο για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η ανάγνωση και μόνο των στατιστικών σοκάρει και προβάλλει επιτακτική την ανάγκη για την κινητοποίηση όλων των φορέων, προκειμένου να ενημερωθεί έγκυρα και εμπεριστατωμένα η κοινή γνώμη σχετικά με τη σύγχρονη μάστιγα, που πλήττει ένα στα πέντε παιδιά. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συνδράμει με όλα τα μέσα που διαθέτει για την άμεση ενημέρωση των πολιτών σε όλες τις περιφερειακές ενότητες», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης και συνεχάρη θερμά τη βουλευτή της ΝΔ για την κοινωνική της δράση όλα αυτά τα χρόνια
Από την πλευρά της, η όμορφη Έλενα ευχαρίστησε τον Απόστολο Τζιτζικώστα για το έμπρακτο ενδιαφέρον του απέναντι σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και τόνισε ότι χρειάζεται η σύμπραξη και η συνεργασία όλων των φορέων σε εθνικό και σε περιφερειακό επίπεδο, προκειμένου να δημιουργηθεί μια δυναμική συνεχούς ενημέρωσης του κοινού που θα διατηρεί το θέμα σε μόνιμη επικαιρότητα, αλλά και μια σειρά πρακτικών συμβουλών, μεθόδων και εκπαίδευσης για τη μείωση των περιστατικών παιδικής κακοποίησης.
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου