Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΠΑΣΟΚ: Aφου ξεκαθαρίσαμε τώρα ανασχηματισμός



Μετα το ξεκαθάρισμα απο το κ. Βενιζέλο στην ομιλία του προς τους βουλευτές και τα μελη του πολιτικου συμβουλίου που έθεσε τα ζητήματα, οπως τις σχεσεις του με τη ΔΗΜΑΡ, το θέμα της επιτροπής της βουλης που εξετάζει την υπόθεση γνωστη ως λιστα Λαγκαρντ και την άρνηση του κ. Παπανδρέου να παραστεί για να δώσει εξηγήσεις παρα την αντίθετη οπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος γνώμη του, σημειώνοντας πως αν ο Γιώργος Παπανδρέου τον ρωτούσε θα του έλεγε να
παραστει και να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, συνεργάτες του προέδρου του πασοκ έλεγαν μια ημέρα μετα, πως τώρα πια προέχουν τρία πράγματα:
κανόνες λειτουργίας της κυβέρνησης , επικαιροποίηση συμφωνίας και ανασχηματισμός.
Συνομιλητές του προέδρου του πασοκ έλεγαν ότι αφου πλέον ξεπεράστηκαν τα ανοικτα θέματα και ξεκαθαρίστηκε η θεση του πασοκ ως προς τους δυο εταίρους της κυβέρνησης , πρέπει τώρα να υπάρξει επικαιροποίηση του προγράμματος, κανόνες λειτουργίας της κυβέρνησης και ανασχηματισμός, στον οποίο το πασοκ εχει ξεκάθαρη στάση: ναι στη κυβέρνηση με πολιτικά πρόσωπα.
Μάλιστα συνεργάτες του κ. Βενιζέλου αποκάλυψαν ότι η σχετική συζήτηση για τα προσωπα κα το περιεχομενο του ανασχηματισμου γίνεται σε επίπεδο κορυφής ανάμεσα δηλαδη στους δυο αρχηγούς Σαμαρά και Βενιζέλο, ενω σε ότι αφορά τις σχεσεις με τη ΔΗΜΑΡ και τα όσα είπε χθες Πρόεδρος το πασοκ για τον κ. Κουβέλη , πληροφορίες αναφέρουν οτι τα λεγομενα του δεν έχουν σχέση με τη στάση που τηρεί ο κ. Κουβέλης στο θέμα του ανασχηματισμού.
Ξέρουν και αυτοί, πως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν αφήνει να ακουμπήσει κανείς χέρι πάνω στους δυο υπουργούς του, Μανιτάκη και Ρουπακιωτη για τους οποίους αναφέρει πως ειναι απόλυτα ικανοποιημένος απο τη μέχρι τώρα υπουργική τους πορεία. Και για αυτο αναφέρουν ότι δεν τους ενδιαφέρει ή στάση του στον ανασχηματισμό ως προς τα πρόσωπα , αλλα γενικότερα ή πολιτική του, η οποια δεν θα πρέπει να εχει δυο μέτρα και δυο σταθμά
egiakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου