Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Γράψτε ένα σχόλιο Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου-Απών ο Βενιζέλος


Ολοκληρώθηκε η διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή έντεκα υπουργών και αντικείμενο τα προαπαιτούμενα ενόψει του ελέγχου της τρόικας τον Σεπτέμβριο.Στη σύσκεψη, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, δεν παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός
Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος.

Αύριο ο κ. Βενιζέλος θα μεταβεί αυθημερόν στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στο έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με θέμα την κατάσταση στην Αίγυπτο.
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες όλων των υπουργείων ως προς τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει.
Όσον αφορά το υπουργείο Διοικητικής μεταρρύθμισης, επανέλαβε ότι τα χρονοδιαγράμματα θα τηρηθούν και ότι δεν αλλάζει τίποτα στον σχεδιασμό.
Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα είμαστε έτοιμοι, διαβεβαίωσε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει το συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι ο Πρωθυπουργός συντόνισε τη δράση όλων των υπουργείων και διαβεβαίωσε ότι «θα είμαστε όλοι όπως πρέπει». Κάθε υπουργός, πρόσθεσε, παρουσίασε τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει στο υπουργείο του, τις δράσεις που έχει κάνει καθώς και το χρονοδιάγραμμα εκπλήρωσής τους.
e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου