Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Νικητής στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Άρη


Νίκησε, αλλά προβλημάτισε και πάλι ο ΑΡΗΣ, ο οποίος επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 2-1, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό.Παρά το τελικό αποτέλεσμα, οι "κίτρινοι" παρουσίασαν μια γενικά μέτρια εικόνα, τόσο στο δημιουργικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι, προβληματίζοντας έτσι έντονα, μία εβδομάδα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την εντός έδρας αναμέτρηση με τον
Λεβαδειακό.

Ο Μπουγιουκλής έδωσε χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής, όπως οι Μπουζάνης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Καραγιάννης, Ίμπε και Έλσνερ, με τους δύο τελευταίους ειδικά, να κινούνται πάλι σε ρηχά νερά. Στα συν, η επιστροφή του Γιαννίτση μετά από διάστημα τεσσάρων μηνών και την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί.
Το 0-1 έγινε νωρίς-νωρίς στο παιχνίδι από τον ΑΡΗ, με τον Τάτο να παίρνει το ριμπάουντ μετά από απόκορυση του Γκίτκου, και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στον Ακόστα, κατέληξε στα δίχτυα.
Η ισοφάριση για τους Βολιώτες ήρθε στο 20ο λεπτό, με τον Ακόστα να να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Κατσιαρού, και με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι, να κάνει το 1-1.
Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Νίκος Ψυχογιός, που έπειτα από κάθετη του Σουνά, κινήθηκε ωραία στην άμυνα των γηπεδούχων, και με πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον ΑΡΗ, το οποίο οι "κίτρινοι" διατήρησαν μέχρι το φινάλε του αγώνα.
Η σύνθεση του ΑΡΗ (Μπουγιουκλής): Μπουζάνης, Ψυχογιός (65 Καραγκούνης), Μαργαρίτης (65' Τσουκάνης), Καρασαλίδης (65' Νταμαρλής), Κύργιας (46' Ηρακλής), Παπαδόπουλος (54' Τριανταφυλλάκος), Έλσνερ (54' Οικονομόπουλος), Καραγιάννης (74' Γιαννίτσης), Ίμπε (57' Μανιάς), Τάτος (57' Σουνάς), Αγγελούδης (54' Αγκάνθο).
Πηγή: allaboutaris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου