Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

«Ο νέος περιφερειάρχης είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο»


psomiadis-skpetikosΣχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Σε κρίσιμες περιόδους αυτό που απαιτείται είναι σύνεση, ενότητα και ψυχραιμία. Η περιφερειακή μας ομάδα παραμένει ισχυρή, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που βλέπουν δυσαρέσκειες και κλυδωνισμούς. Ο νέος περιφερειάρχης είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο, αυτός που δίνει
το στίγμα και επιλέγει τις πολιτικές.

Όσο αφορά στο πρόσωπο μου, παραμένω ο ιδρυτής της «Δύναμης για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» και εγγυητής της ενότητας της παράταξης, παρακολουθώ από κοντά τις εξελίξεις, δεν πρόκειται να γίνω παιδοκτόνος στη δική μου ομάδα. Γιατί η ομάδα αυτή ήταν και παραμένει η οικογένεια μου.
Ασφαλώς συνεχιζόμενα λάθη, αποκλεισμοί και επιπόλαιες πολιτικές συμπεριφορές δεν επιτρέπονται, ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την Πατρίδα μας.
Καλώ όλους τους περιφερειακούς συμβούλους της «Δύναμης για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» να επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, να συνεχίσουν μέχρι το τέλος της θητείας τους τον αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του τόπου μας.»

karfitsa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου