Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Άντερλεχτ-ΟΣΦΠ 0-3

Μια από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας ευρωπαϊκές νίκες του πέτυχε πριν από λίγο ο Ολυμπιακός στις Βρυξέλλες. Οι πρωταθλητές με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μήτρογλου και Ρομπέρτο θριάμβευσαν με 3-0 της Άντερλεχτ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες τους για την πρόκριση στην επόμενη
φάση.
Ο Μήτρογλου σημείωσε χατ τρικ, με το ένα γκολ, καλύτερο από το άλλο και επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά γιατί αποκαλείται "πιστολέρο". Ο Ρομπέρτο κατέβασε τα ρολά σε πολλές περιπτώσεις, με αποκορύφωμα την απόκρουση που έκανε στο πέναλτι του Μίτροβιτς στο 25.
Πρέπει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Οι Βέλγοι ήταν ανώτεροι μέχρι το 56, όπου ο Μήτρογλου έκανε το 0-2, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ.
Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός άνοιξε...λογαριασμό στο 17 με πλασέ μετά από ασίστ του Σαβιόλα. Στο 56 ο Μήτρογλου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του τα προσωπικά του μετά από πάσα του Εντινγκά. Στο 72 ο "πιστολέρο" με ένα καταπληκτικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον θρίαμβο του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου