Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ κατά Σαμαρά και κυβέρνησης για τη Χρυσή Αυγή

Η δυσφορία του Ευάγγελου Βενιζέλου ως προς το χειρισμό της κυβέρνησης στην  υπόθεση με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής φάνηκε φανερά από την ομιλία του και τα όσα κυρίως είπε μετά. αφ΄ότου έκλεισαν οι πόρτες της συνεδρίασης του Πολιτικού συμβουλίου. Είχε προηγηθεί επίθεση του κ. Σκανδαλίδη στον Α. Σαμαρά, αλλά ο κ. Βενιζέλος συνέστησε συγκράτηση
και ψυχραιμία. Δεν πρόκειται να πούμε τίποτε περισσότερο όταν βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος στα στελέχη του Π.Σ. αφήνοντας να εννοηθεί ότι το τελευταίο που χρειάζεται τώρα η χώρα είναι η δημιουργία πολιτικής κρίσης. 
Μεταξύ των στελεχών που αντέδρασαν κατά της κυβέρνησης για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση με τη χρυσή αυγή, εκτός του κ. Σκανδαλίδη που είπε ονομαστικά για τον Αντώνη Σαμαρά ότι πρόκειται για έναν σκληρό δεξιό με σκληρή πολιτική πλτφόρμα, στο ίδιο μήκος κινήθηκαν η Τόνια Αντωνίου, ο Θάνος Μωραϊτης και ο Παύλος Χρηστίδης μέλος επίσης του Π.Σ. Τα στελέχη αυτά αναφέρθηκαν και στις δηλώσεις του κ. Φ. Κρανιδιώτη.

e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου