Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Συνάντηση Σαμαρά- Βενιζέλου ενόψει νέων επαφών με την τρόικα

Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τοναντιπρόεδρο της κυβέρνησης και προέδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλο, ενόψει της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, τη Δευτέρα.Σύμφωνα με πληροφορίες η αναβολή της συνάντησης του Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα εκρίθη σκόπιμη, καθώς  σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πορεία για
την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Χθες βράδυ ολοκληρώθηκε δίωρη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο. Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα έγινε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση και η σταθερή θέση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές και όχι σε οριζόντια μέτρα.
Από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης τόνισε πως η κυβέρνηση προωθεί δράσεις, με στόχο τη μείωση της τιμής προϊόντων στην αγορά σε είδη που άπτονται της καθημερινότητας του πολίτη. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικων Γιάννης Στουρναρας, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης , ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας και ο υφυπουργός Οικονομικών Γιάννης Μαυραγάνης.

thepaper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου