Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Ο Σαμαράς και το ΠΑΡΑΜΥΘΙ των επενδύσεων!

Ακούγαμε πρό 2 μηνών από όλα τα Μ.Μ.Ε για την μεγάλη επένδυση της Phillip Morris στην Ελλάδα, η οποία θα μετέτρεπε το Αγρίνιο σε πανευρωπαϊκό κέντρο αποθήκευσης καπνού Ανατολικού τύπου, ελπίζαμε σε κάποια καλή είδηση λοιπόν...Θα περίμενε κανείς, να ανοίξουν καμμιά κατοσταριά - έστω - θέσεις εργασίας απο μια τόσο μεγάλη επένδυση, αλλά απ'ότι φάινεται κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει (τι λές τώρα;)!
Έτσι, ενώ ο πρωθυπουργός πανηγύριζε πρίν λίγο καιρό , διαβάσαμε πρόσφατα το εξής -κωμικοτραγικό- στην ειδησεογραφία:

"Σφαγή για...τέσσερις θέσεις στην Philip Morris στο Αγρίνιο

 Πριν από περίπου δύο μήνες έγινε γνωστή η πρόθεση της εταιρίας Παπαστράτος ΑΒΕΣ να μετατρέψει  τις αποθήκες της στην Μεγάλη Χώρα,  στο μοναδικό ιδιόκτητο logisticshub του πολυεθνικού ομίλου για καπνά ανατολικού τύπου στην Ευρώπη.

Με την ανακοίνωση δημιουργήθηκαν αρκετές προσδοκίες για την αξιοποίηση της υποδομής που έχει η εταιρία στην περιοχή και την ένταξη νέων παραγωγικών δραστηριοτήτων που θα είχαν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για εξειδικευμένο και ανειδίκευτο ανθρώπινο δυναμικό.
Τον τελευταίο μήνα και προχωρώντας σταδιακά προς της έναρξη των δραστηριότητων της επένδυσης η εταιρία προχώρησε στην διαδικασία επιλογής για την πρόσληψη του απαιτούμενου εργατικού δυναμικού.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις συνολικά θέσεις που θα καλυφθούν και συγκεκριμένα αφορούν δύο θέσεις οδηγών κλάρκ,  και δύο θέσεις εργατικού προσωπικού.πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου