Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ανδρέας Λοβέρδος: Η επιλογή Μπουτάρη έπιασε τόπο- Είμαστε εδώ για μια νέα νίκη

Την στήριξη του στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Σύμφωνα για τη Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος. Οι δυο άνδρες συναντιούνται αύτη την ώρα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Λοβέρδος τόνισε: "Δεν είναι όπως το 2010. Έχουν γίνει πράγματα από τότε. Όλος ο σχεδιασμός, οι φιλοδοξίες και τα
όνειρα. Δεν είναι πια κάτι που λέμε κι όποιος θέλει τα ακούει ή δεν τα ακούει. Πιστεύω μια επιλογή οραματική, ρομαντική του 2010 έπιασε τόπο και είμαστε εδώ το 2014 για μια νέα νίκη". "Είμαι εδώ για να σφίξω το χέρι του Γιάννη Μπουτάρη, να τον συγχαρώ και να του πω ότι όλοι εμείς που ήμασταν δίπλα του τότε, συνεχίζουμε να είμαστε πλάι του και να τον στηρίζουμε", κατέληξε. 
Ο Γιάννης Μπουτάρης με τη σειρά του σχολίασε: "Έχουμε από παλιά φιλική σχέση με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Είχαμε και καλή συνεργασία όταν ήταν στο Υπουργείο Υγείας για θέματα απεξαρτήσεων. Ο Ανδρέας έχει επανειλημμένα τονίσει ότι πιστεύει στην αυτοδιοίκηση. Φυσικά η στήριξη από το κόμμα του για την προσπάθεια που κάνουμε για τη Θεσσαλονίκη είναι όχι απλά ευπρόσδεκτη, αλλά εξαιρετικά σημαντική".
 thestival.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου