Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Κιλκίς: Nέος «γαλάζιος» αυτοδιοικητικός πονοκέφαλος...ανοίγει ο δρόμος για το Σιμπιλίδη

Ανοίγει ο δρόμος για την ολική επαναφορά Σιμπιλίδη στο δήμο Κιλκίς. Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες των «γαλάζιων» αυτοδιοικητικών στον ελληνικό βορρά, καθώς σε ποινή φυλάκισης 2 ετών τελεσίδικα καταδικάστηκε πριν από λίγο σε δεύτερο βαθμό ο δήμαρχος Κιλκίς, Βαγγέλης Μπαλάσκας για το αδίκημα χορήγησης ψευδούς βεβαίωσης.

Αιτία η υπόθεση χορήγησης ψευδών βεβαιώσεων από το ΚΤΕΛ Κιλκίς, για την οποία έχει καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε φυλάκιση 5 ετών. Πρόκειται για χιλιάδες «μαϊμού» πάσο αναπήρων που υπέγραψε τη διετία 2007-2008, με την ιδιότητα τότε του Νομάρχη Κιλκίς, με αποτέλεσμα να ζημιωθεί το ελληνικό δημόσιο (υπουργείο Υγείας) κατά 1.080.000 ευρώ.
Την υπόθεση το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και προκάλεσε την «έκπτωσή» του από το αξίωμα του δημάρχου. Τα τεκταινόμενα παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τις ημέρες αυτές παράγοντες της πολιτικής ζωής στη Βόρεια Ελλάδα.
Με τις πιθανότητες ο κ. Μπαλάσκας να τεθεί «εκτός κούρσας» μετά τη σημερινή εξέλιξη να αυξάνονται δραματικά, ανοίγει ο δρόμος για την υποψηφιότητα του Γιώργου Σιμπιλίδη στο δήμο Κιλκίς, γεγονός που δεν αφήνει αδιάφορο τον τελευταίο.

ΕΚΔΟΧΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου