Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Κουτσούμπας: Καμία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Απέρριψε κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συμμαχίας με τον
ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να «γίνει κάποια ανατροπή», ανέφερε «ότι αυτοί που θα κάνουν την ανατροπή συζητούν στο City και στη Λέσχη Μπίλτεμπεργκ στο Κόμο της Ιταλίας, ενώ η Ε.Ε και οι ΗΠΑ μιλούν για «συνετό κόμμα»».
Ακόμη συμπλήρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί κούρεμα του χρέους το οποίο, όπως είπε, αναγνωρίζει, τονίζοντας ότι όποια μορφή διαχείρισης του χρέους κι αν επιλεγεί, οι δανειστές θα ζητήσουν ως αντάλλαγμα αντιλαϊκά μέτρα.
«Λέμε «όχι» σε περίοδο χάριτος στην αστική πολιτική και σε κυβερνήσεις παραπλήσιας πολιτικής», τόνισε ο γγ του ΚΚΕ, θυμίζοντας πρόσφατη τοποθέτησή του ότι το μονοπάτι τής ΝΔ οδηγεί κατευθείαν στον γκρεμό, ενώ του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί στον βάλτο, όπου υπάρχουν διάφορες «ρουφήχτρες του συστήματος» που θα τον «καταπιούν».
Όσον αφορά στα σχόλιά του για το νοσοκομείο τόνισε πως ο μειωμένος προϋπολογισμός και η έλλειψη προσωπικού αποτελούν τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αγλαΐα Κυριακού.
Ακόμη, μιλώντας στους εργαζόμενους, ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι οι ελλείψεις, η υποχρηματοδότηση και τα γενικότερα προβλήματα στον χώρο της Υγείας αποδεικνύουν ότι σε συνθήκες 21ου αιώνα «αντί να πηγαίνουμε μπροστά, όπως πρέπει, πάμε πίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου