Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Λοβέρδος: Ο υπουργός Ενέργειας επηρεάζει αρνητικά την εξωτερική μας πολιτική

Τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου περί συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος σημειώνοντας ότι "εξωτερική πολιτική δυστυχώς στη χώρα μας δεν ασκεί ο Πρωθυπουργός και ο Υπ.Εξωτερικών μόνο, αλλά και άλλοι υπουργοί"
Μιλώντας στο FOCUS RADIO της Θεσσαλονίκης, υπογράμμισε ότι στη σημερινή κυβέρνηση υπάρχει αλαλούμ, επικίνδυνο αλλαλούμ, σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:
"Ο Υπ.Ενέργειας εκτός από την απομονωτική για την Ελλάδα και αντιευρωπαϊκή ενεργειακή πολιτική που επηρεάζει αρνητικά την εξωτερική μας πολιτική, έκανε και το εξής: μια εβδομάδα μετά την κοινή συνέντευξη Μέρκελ-Τσίπρα, δήλωσε ευθαρσώς πως η Ελλάδα πρέπει να συγκρουστεί με την γερμανική Ευρώπη! Αντίφαση στη νιοστή! Ο ορισμός της αντίφασης!".
Τέλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις Καμμένου διερωτήθηκε αν αυτό άραγε συνιστά την επίσημη πολιτική της Ελλάδας, καθώς και για το εάν έχει συνεννοηθεί ο Πρωθυπουργός με τους Υπουργούς του
"Καταλαβαίνουν ότι δημιουργούν απόλυτη σύγχυση εντός κι εκτός Ελλάδας; Πρόκειται για μια επικίνδυνη κυβέρνηση. Κυβέρνηση του επικίνδυνου αλλαλούμ! Δυστυχώς!", τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου