Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Δύσκολη νίκη του Άρη επί των Τρικάλων σε ματσάρα στο Χαριλάου

Σε ένα παιχνίδι με συναρπαστικό δεύτερο ημίχρονο στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Άρης δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε τα Τρίκαλα με σκορ 3-2, για την 6η αγωνιστική της Football League.Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική (και συνολικά τέταρτη) νίκη των "κιτρίνων" στο
πρωτάθλημα, μετά τις δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα, με την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου να διευρύνει το σερί της παρότι βρήκε απέναντί της έναν αντίπαλο που την ζόρισε αρκετά στην έδρα της κι ενώ χρειάστηκε να κάνει ανατροπή. Μάλιστα, ο Άρης σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έπειτα από ένα πρώτο 45λεπτο που ήταν σχετικά μοιρασμένο, με τον Άρη να ελέγχει το παιχνίδι μέχρι το 30΄ και τη θεσσαλική ομάδα να είναι καλύτερη στη συνέχεια έχοντας και την σπουδαιότερη ευκαιρία με τον Γιαννιτσάνη να αστοχεί ολομόναχος από πλεονεκτική θέση στο 37΄, το δεύτερο μέρος τα είχε όλα. Πάθος, ένταση, ανατροπή πέντε γκολ και αγωνία μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Ματσάρα στο β΄ ημίχρονο
Ο ΑΟ Τρίκαλα προηγήθηκε στο 49΄ με γκολ του Κουσκουνά που σούταρε στη γωνία του Διούδη. Ωστόσο ο Άρης απάντησε άμεσα ισοφαρίζοντας με κεφαλιά του Μπαργκάν στο 52΄.
Στο 61΄ τα Τρίκαλα έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ξαναπάρουν προβάδισμα, με τον Ραούλ Μπράβο να κάνει παιδαριώδες λάθος γύρισμα στην άμυνα, αλλά τον Διούδη αρχικά να σταματάει τον  Κουσκουνά ο οποίος στη συνέχεια της φάσης πλάσαρε άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό μάλιστα ο Άρης πέτυχε το γκολ της ανατροπής, με τον Ίλιτς να παίρνει το ριμπάουντ μετά από απόκρουσε σε σουτ του Μπαργκάν και από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας τους "κίτρινους" μπροστά στο σκορ.
Το ματς όμως δεν κρίθηκε εκεί. Τα Τρίκαλα ισοφάρισαν σε 2-2 με γκολ του Γιαννιτσάνη με κεφαλιά στο 71΄, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα στο τελευταίο 20λεπτο. Ο Άρης όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, με τον Ίλιτς να σκοράρει το δεύτερο γκολ του στον αγώνα στο 83΄ έπειτα από λάθος του Σιδεράκη και να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.
Ο Γιαννιτσάνης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι για τα Τρίκαλα, σε μια φάση που έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και ο Διούδης φάνηκε να τον σπρώχνει μετά από σύγκρουση που είχε με τον Ραούλ Μπράβο αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο ματς. Τελικά το 3-2 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με τον Άρη να παίρνει μία πολύ σημαντική νίκη.
Συνθέσεις:
ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας (80΄ Νέτο), Ανάκογλου (46΄Παυλίδης), Μπαργκάν, Ίλιτς, Τάτος, Μιλούνοβιτς (73΄ Τζεμπούρ).
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης, Νιάρος (68΄ Τζάκσον), Πίντο, Βέρτζος, Ριμπέιρο, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς (78΄ Μίνγκας), Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά, Ριζογιάννης (86΄ Δουκάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου