Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Η απάντηση του Σίμου Δανιηλίδη στην εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του σε δίκη

Σίμος  Δανιηλίδης  : «Αγώνας για περισσότερες υπηρεσίες στους συνδημότες μας…»
Με μια ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, απαντά στην εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για την υπόθεση των 8ου-15ου Νηπιαγωγείων Συκεών, έργο που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ 

Ο κ. Δανιηλίδης αναφέρει σχετικά:

«Η εισαγγελική πρόταση διαμορφώνει νέα δεδομένα στην εξέλιξη αυτής της δικαστικής υπόθεσης. Το γεγονός της απαλλαγής μου από το αδίκημα που αφορά στην έκπτωση του εργολάβου, καθώς και της άρσης των περιοριστικών όρων, αποδεικνύει πως όσο προχωρά η δικαστική έρευνα, τόσο θα δικαιώνονται οι ισχυρισμοί και οι ενέργειες του δήμου μας.
Εάν σ’ αυτό συνυπολογιστούν και οι δύο πρόσφατες πανηγυρικές δικαστικές αθωωτικές αποφάσεις για την ίδια υπόθεση τότε γίνεται σαφές πως φωτίζεται η αλήθεια και καταρρέουν οι κατηγορίες εις βάρος της διοίκησης του δήμου.
Είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα υπάρχει πλήρης απαλλαγή μου, θα καταπέσουν οι σαθρές κατηγορίες και θα κλείσει οριστικά αυτή η περιπέτεια.
Ως δήμαρχος έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές άδικες κατηγορίες για τις οποίες δικαιώθηκα δικαστικά σε όλες. Όσο υπερασπίζομαι το δημοτικό συμφέρον τόσο νιώθω τη βεβαιότητα πως κανείς δεν μπορεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.
Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου