Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Γ. Μπουτάρης: Θα μπω νταηλίκι στον τελικό του μπάσκετ - Κοροϊδία τα πέντε εισιτήρια

Φωτογραφία: Eurokinissi
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκε στον επικείμενο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη με τον Παναθηναϊκό, τα ελάχιστα εισιτήρια που πήρε ο δήμος, το ΠΑΟΚ – Σάλκε, αλλά και την πιθανότητα να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τελικό Άρης – Παναθηναϊκός και τα εισιτήρια που πήρε ο Δήμος: «Ζητήσαμε εισιτήρια για τον Δήμο και μας έδωσαν πέντε. Κάνω κάποιες προσπάθειες για να μας δώσουν τουλάχιστον 100. Είναι 800 τα διαθέσιμα εισιτήρια. Από αυτά τα πέντε για τον Δήμο είναι κοροϊδία».
Για το αν θα πάει στο γήπεδο: «Θα πάω. Ήμουν τις προάλλες στο Τελ Αβίβ στο Μακάμπι – Μπασκόνια και για πρώτη φορά αισθάνθηκα πως θέλω να πάω στο γήπεδο. Ελπίζω να γίνει ένα άψογο παιχνίδι χωρίς φασαρίες. Ας ελπίσουμε ότι οι μπουμπουνοκέφαλοι οπαδοί του Άρη, που δεν είναι μόνο του Άρη, να καταλάβουν πως πρόκειται για παιχνίδι και όχι πόλεμο. Κανονικά όλους αυτούς θα έπρεπε να τους απαγορεύουν την είσοδο στα γήπεδα και να τους αφήσουν να πλακώνονται στα καφενεία. Κάποτε έπαιρνα το παιδί μου στο γήπεδο, τώρα κανένα παιδί δεν πάει με τους γονείς του. Υπάρχει φόβος. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».
Για το αν έχει εξασφαλίσει πρόσκληση: «Δεν έχει προσκλήσεις, μόνο εισιτήρια. Εγώ θα πάω νταηλίκι και όπου καθίσω».
Για το αν θα πάει και στο ΠΑΟΚ – Σάλκε: «Είπαμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο, αλλά όχι όπου βρούμε. Έχω πάει τρεις φορές στην Τούμπα, σε αγώνες με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ξάνθη. Και τις τρεις ο ΠΑΟΚ έχασε και μου είπαν μην τυχόν ξαναπατήσεις στο γήπεδο».
Για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος το 2019: «Σαν να μην πήγα φαντάρος ακόμη νιώθω».
Για την παρουσία του στις εκδηλώσεις για την κινέζικη πρωτοχρονιά: «Ο γιος μου είχε εγκατασταθεί για μερικά χρόνια στην Κίνα, η εγγονή μου πήγε σχολείο εκεί, έμαθε και κινέζικα. Προσπαθούμε να κάνουμε τις κινέζικες επιχειρήσεις πιο εξωστρεφείς. Να μην πουλάνε μόνο βρακιά, να φτιάξουν και κάποιο εστιατόριο ή μαγαζί τροφίμων. Τους κάναμε σχολείο, προσπαθούμε όλες τις ξένες κοινότητες να τις στηρίξουμε».
Για τις σχέσεις του με τον Απόστολο Τζιτζικώστα: «Δεν άνοιξα καμία κόντρα. Απλά πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα σε επίπεδο αρμοδιοτήτων και φταίει η νομοθεσία γι’ αυτό. Μπορεί να είμαστε δίπλα δίπλα το Σάββατο στο γήπεδο. Είμαστε αντίπαλοι πολιτικά, αλλά έχουμε καλές σχέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου