Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Λάσκαρης: Εκκενώσαμε τις θέσεις που ζήτησε ο Γιαννακόπουλος, ελπίζω να γίνει ο τελικός

Ο Νίκος Λάσκαρης δήλωσε πως ο Άρης έκανε ό,τι ζήτησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εκκενώνοντας τις θέσεις πίσω από τα επίσημα για να καθίσει και ελπίζει να ξεκινήσει ο τελικός.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

"Εκκενώσαμε τις θέσεις που ζήτησε ο κύριος Γιαννακόπουλος. Είπαμε πως και εγώ και η οικογένειά μου δεν έχουμε θέμα να κάτσουμε μαζί του. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν βάλει φωτιά. Ελπίζω να βρούμε μία λύση, ώστε να γίνει ο τελικό.
Είχαμε μιλήσει νωρίτερα με τον κ. Γιαννακόπουλο και μου ζήτησε να εκκενώσουμε κάποιες θέσεις. Αυτό κάναμε. Ελπίζω να γίνει ο αγώνας. Η αστυνομία έκανε αυτό που ήταν να κάνει".
Ο Αριστείδης Γολέμης αναφέρθηκε στο αν θα ξεκινήσει ο τελικός Κυπέλλου και παραδέχθηκε πως είναι πολύ δύσκολο να μπει τάξη από την αστυνομία.
Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε στην κάμερα της NOVA: "Οι διαιτητές και οι κομισάριοι θα ελέγξουν τώρα αν μπορεί να γίνει αγώνας. Διαφορετικά, ο τελικός θα ματαιωθεί από τους διαιτητές. Η αστυνομία προσπαθεί να βάλει τάξη, αλλά είναι πολύ δύσκολο όπως το βλέπω. Δώσαμε ένα περιθώριο χρόνου, μήπως αλλάξει κάτι".
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου