Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι η ομάδα του αρνείται να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου.Η προγραμματισμένη για τις 17:00 έναρξη του μεγάλου αγώνα έχει ήδη καθυστέρηση μιας περίπου ώρας και ακόμη δεν υπάρχει οριστική απόφαση.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε στην κάμερα της NOVA: "Ολα αυτά που έχουν συμφωνηθεί, δεν έχουν γίνει. Αδειάσαν 5 θέσεις, ενώ έπρεπε να αδειάσουν 150. Ολα αυτά είναι παραμύθια. Αν ήθελαν θα τα είχαν αδειάσει από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός δεν κατεβαίνει να παίξει".
Μετά τις δηλώσεις του, ο Παπαδόπουλος ενημέρωσε και τους παίκτες της ομάδας του για την απόφαση και οι παίκτες του "τριφυλλιού" οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
Οι διαιτητές είχαν αποφασίσει τζάμπολ
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα ο διαιτητής Τόμι Σχινάς είχε ανακοινώσει την απόφαση για έναρξη της αναμέτρησης.  Ο Τόμι Σχινάς δήλωσε: "Εμείς περιμέναμε να ξεκινήσει ο αγώνας, αλλά ο κ. Μάνος Παπαδόπουλος ήταν αρνητικός, καθως τόνισε πως δεν έχουν τηρηθεί τα προβλεπόμενα. Υπάρχουν παραπάνω φίλαθλοι του Άρη στο γήπεδο".
Και στη συνέχεια είπε Μάνο Παπαδόπουλο και Νίκο Λάσκαρη: "Πείτε μου τι ακριβώς θέλετε να γίνει, γιατί φαίνομαι εγώ... καραγκιόζης αυτή την στιγμή. Θέλετε να γίνει ο αγώνας; Πείτε μου τι θέλετε να γίνει οριστικά. Μία λέμε θα γίνει ο τελικός, μία λέμε... τέλος. Αποφασίστε".
Δείτε βίντεο του thestival.gr από την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο: