Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ανακοίνωση για όσους βρεθούν στον Τελικό! Τα μέτρα τάξης

Ανακοίνωση για όσους βρεθούν στον Τελικό! Τα μέτρα τάξηςΗ ΑΡΗΣ ΚΑΕ ενημερώνει ότι η προσέλευση των κατόχων εισιτηρίων και προσκλήσεών της για τον σημερινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Παναθηναϊκός – ΑΡΗΣ (17.00, ΝS4), θα γίνεται ως εξής:* Οι κάτοχοι εισιτηρίων και προσκλήσεων της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα προσέλθουν στο
«Nick Galis Hall» μέσω Εγνατίας από την Γρηγορίου Λαμπράκη. Οι πρώτοι θα καθίσουν στις ΘΥΡΕΣ 6-5 και μικρό κομμάτι της 4. Οι δεύτεροι στην ΘΥΡΑ 2.
* Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από την κεντρική Πύλη της ΔΕΘ (Πύλη ΧΑΝΘ).
ΠΡΟΣΟΧΗ
Τα μέτρα ασφαλείας όπως γνωστοποιήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης:
1. Οι θύρες του γηπέδου για την είσοδο των φιλάθλων και των εκπροσώπων Μ.Μ.Ε. θα ανοίξουν στις 14.30.
2. Τα εισιτήρια που διατίθενται στους φιλάθλους τα διαχειρίζονται ΜΟΝΟ τα δύο σωματεία (Παναθηναϊκός ΚΑΕ και Άρης ΚΑΕ) και ΟΧΙ η ΕΟΚ.
3. Οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίου ή πρόσκλησης εκτός του εισιτηρίου ή πρόσκλησης πρέπει να έχουν μαζί τους Δελτίο Ταυτότητας ή Διαβατήριο. Θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά και εξωτερικά του γηπέδου.
4.* Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους που δεν κατέχουν εισιτήριο ή πρόσκληση.
5. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους που φέρουν αντικείμενα που απαγορεύεται ή δεν επιτρέπεται (κράνη, ομπρέλες, κροτίδες, βεγγαλικά κ.λ.π.) ή βρίσκονται σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών.
6. Δεν θα επιτραπεί η στάση και στάθμευση οχημάτων εσωτερικά της περιμετρικής του «Αλεξανδρείου Μελάθρου» περίφραξης. Αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ όσους θα κινηθούν με Ι.Χ.
7. Απαγορεύονται τα αντεθνικά, ρατσιστικά, υβριστικά κ.λ.π. πανό. Επίσης, απαγορεύονται τα πανό με κοντάρια.
* Αναφορικά με το 4 θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε μικρά παιδιά που δεν έχουν εισιτήριο ή πρόσκληση , ακόμα και αν διαθέτουν οι γονείς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου