Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Πρίφτης: Η ομάδα είναι του κόσμου

Ο Δημήτρης Πρίφτης, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξη τους.Ο Έλληνας τεχνικός, αρχικά, είπε τα εξής: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε πολύ καλά,
ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός, είναι σε καλό ρυθμό. Εμείς σήμερα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, πιο συγκεντρωμένοι, είχαμε ταχύτητα, σαφώς καλύτερη από τον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ, είχαμε καλές εκτελέσεις στην επίθεση, κάναμε λίγα λάθη.

Η διαφορά σήμερα είναι κάποια σουτ... Ρισκάραμε σε κάποιους παίκτες, έχονας και την απουσία δύο ψηλών. Με τον Ολυμπιακό όταν έχει κοντά στο 50% στα τρίποντα και μάλιστα με τόσα πολλά είναι πολύ δύσκολο. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τη σημερινή εμφάνιση. Εύχομαι καλή επιτυχία ολόψυχα στον Ολυμπιακό, να πάει καλά, να έχει καλή έμπνευση και καλή τύχη...”.
Ρωτήθηκε για την αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου στις κερκίδες να χειροκροτήσει την ομάδα, βλέποντας την να μάχεται ως το τέλος απέναντι στον Ολυμπιακό και απάντησε: “Είναι πολύ ευχάριστο, ο κόσμος πολλές φορές εκδηλώνεται και το κάνει ποικιλοτρόπως. Τον ευχαριστούμε που έρχεται στο γήπεδο και μας στηρίζει. Το έχουμε πει πως η ομάδα είναι του κόσμου, για τον κόσμο παίζουμε και πιστεύω ότι έχει κριτήριο και του είναι αρκετό όταν βλέπει μια σοβαρή προσπάθεια και μια μαχητικότητα. Πρέπει αυτό είναι το χαρακτηριστικό μας με σταθερότητα και στα επόμενα παιχνίδια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου