Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Συγχαρητήρια του βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ Γιώργου Φραγγίδη στους εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Θερμά συγχαρητήρια για τους επιτυχόντες στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας εκφράζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φραγγίδης. «Εύχομαι ολόψυχα στους νέους μας συγχαρητήρια για την επιτυχία τους και το σκληρό αγώνα που έδωσαν. Τώρα καλούνται με γνώμονα την αγάπη για τη γνώση και τη μάθηση να προχωρήσουν στις σπουδές τους που θα τους οδηγήσουν στην επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική προοπτική.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς που δίνουν τη μάχη της προετοιμασίας και στήριξης των παιδιών μας για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Όσο δε για τους γονείς, την ελληνική οικογένεια, ο αγώνας είναι διαρκής δίπλα στα παιδιά μας στους κόπους και στις αγωνίες τους.

Για τα παιδιά που θα επιλέξουν άλλο δρόμο από την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή θα ξαναπροσπαθήσουν την επόμενη χρονιά, εύχομαι καλή αρχή με δύναμη και αισιοδοξία. Η χώρα έχει ανάγκη από νέους δυνατούς και καταρτισμένους σε κάθε ειδικότητα. Σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, οφείλουμε να στηρίξουμε το όραμα και την πίστη των νέων μας για το μέλλον. Οι νέοι μας αυτοί θα είναι οι νέοι επιστήμονες και εργαζόμενοι που θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση της νέας Ελλάδας της προόδου, της καινοτομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου