Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Το κορίτσι που δεν σταματά να γελάει! (Το ευχόμαστε σε όλους)


Η επτάχρονη Enna Stephens υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο όταν οι γιατροί ανακάλυψαν έναν όγκο, ο οποίος επηρέαζε τις εκφράσεις συναισθημάτων της. Μετά την επέμβαση, οι χειρουργοί προειδοποίησαν τους γονείς ότι η μικρή θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή γιατί ασθενείς που υποβάλλονται στη συγκεκριμένη επέμβαση αντιδρούν με κατάθλιψη ή εκρήξεις οργής.

Αντί αυτών των αντιδράσεων όμως οι γονείς έμειναν έκπληκτοι όταν η μικρή Enna το’ριξε στο γέλιο. Και γελά και γελά και γελά... και δεν σταματά. Όπως λέει η μητέρα της, η 40χρονη Vana, η Enna γελά σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ όταν η οικογένειά της θέλει να της φτιάξει το κέφι με κάτι αστείο ξεκαρδίζεται μέχρι δακρύων. «Γελούσε όλη την ώρα. Ήταν τόσο όμορφο να την ακούμε ύστερα π’ όλα όσα είχε περάσει. Όταν άρχισαν τα μετεγχειρητικά συμπτώματα και η Enna γελούσε, κάναμε το ίδιο. Ήταν τόσο μεταδοτικό και πολύ όμορφος τρόπος να απελευθερώσουμε τα συναισθήματά μας».

Η Vana, ερευνήτρια της βρετανικής αστυνομίας πρόσθεσε «Ακόμη γελά πολύ και μόλις ξεκινά δεν έχει σταματημό. Την πάμε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και ξεσπά σε απίστευτα γέλια». Ο πατέρας της μικρής, ο 44χρονος Dougie θεωρεί πως η κόρη του «είναι ένα πολύ γενναίο μικρό κοριτσάκι.» 

www.thesun.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου