Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

«Οι εκλογές θα γίνουν το 2013»


Σιβυλλική δήλωση Παπανδρέου για το χρέος

Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει άλλο σενάριο από την εφαρμογή της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής, της 21ης Ιουλίου παρείχε ο πρωθυπουργός, κατά τη συνάντηση, που είχε νωρίτερα με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από τη Δυτική Ελλάδα και την...Πελοπόννησο.

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στους βουλευτές του , μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο πώς λέγονται κάποια πράγματα, γιατί άλλο πράγμα είναι η ασύνταχτη χρεοκοπία και άλλο η αντιμετώπιση του προβλήματος του χρέους, όπως κάνουμε μέσω του PSI», δημιουργώντας έτσι προβληματισμό, καθώς μια τέτοια τοποθέτηση αγήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της ελεγχόεμνης χρεοκοπίας.


«Για εμάς, δεν υπάρχει άλλο σενάριο από την εφαρμογή της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Παπανδρέου στους βουλευτές, που θορυβημένοι τον ρώτησαν αν είναι πιθανό το σενάριο της ελεγχόμενης χρεοκοπίας, στο οποίο, κατά πληροφορίες του 24h.gr αναφέρθηκε o Βενιζέλος, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι «οι εκλογές θα γίνουν το 2013» όταν ρωτήθηκε σχετικά, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Θανάση Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έθεσε θέμα για τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Ηλία Μόσιαλου περί προνομίων των βουλευτών, ενώ ο Δημήτρης Κουσελάς ζήτησε να βρεθεί τρόπος, να μην οδηγήσει η εφαρμογή της εφεδρείας σε απολύσεις στο Δημόσιο.


Πηγή: 24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου