Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Επίθεση του Γίωργου Φραγγίδη στην κριτική του Σάββα Τσιτουρίδη

gf
Θέλει πραγματικά πολιτικό θράσος όταν ένας πρώην  υπουργός της ΝΔβεβαρημένος ,στο παρελθόν, για πράξεις και παραλείψεις που ακόμα καιτο  ίδιο του το κόμμα έχει αποδοκιμάσει , να με εγκαλεί να αδιαφορήσωγια την πατρίδα μου και να επιδείξω την ίδια επιπολαιότητα καιανευθυνότητα που το κόμμα του είχε επιδείξει υιοθετώντας τη γνωστήμέθοδο" στρίβειν  δια των εκλογών".Ο κ. Τσιτουρίδης είναι ο τελευταίος που θα μπορούσε να θέτει ερωτήματακαι να βάζει διλήμματα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εν όψει κρίσιμων

αποφάσεων.
 Θα μπορούσε να προσφέρει υπηρεσία στον τόπο ο πρώην υπουργός τηςΝΔ, αν έστω σήμερα επιθυμούσε να απαντήσει για τους γνωστούς κουμπάρους, γιατα δομημένα ομόλογα, για την υπόθεση χειραγώγησης μετοχών.Πράξεις και παραλείψεις που τον οδήγησαν δύο φορές εκτός κυβέρνησης.Αυτό το ήθος επιθυμεί ο κ. Τσιτουρίδης να επαναφέρει οραματιζόμενοςεκλογική νίκη με το κόμμα της ΝΔ; Για να" ξαναπληγώσει" τους Έλληνες ;Αντιλαμβάνομαι την αγωνία της προσωπικής πολιτικής επαναφοράς. Όμωςαυτό έχει και όριο κυρίως όταν οι πολίτες του Κιλκίς διαθέτουν και γνώμη και μνήμη.
'Ολοι γνωριζόμαστε στον τόπο μας και ο καθένας μας κρίνεται από την πορεία   του και από την καθημερινή του πράξη και πρακτική.
Όμως διερωτάται κανείς: Είναι δυνατόν σήμερα οι «ναυαγοί» της κυβέρνησης
Καραμανλή να εμφανίζονται ως «σωτήρες» του έθνους;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου