Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Λέσχη Bilderberg: Δολοφονίες πολιτικών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος


Σοκάρει η εξομολόγηση ενός Ελβετού τραπεζίτη στο wearehange.org, για τις δολοφονίες με εντολή της Λέσχης Bilderberg, οι οποίες πληρώνονται μέσω ελβετικών τραπεζών. Ο τραπεζίτης υποστηρίζει ότι η Λέσχη διαθέτει τεράστια ποσά που σκοπό έχουν να διαλύουν κράτη να σκοτώνουν ηγέτες! Η Ευρώπη βρίσκεται κάτω υπό τον έλεγχό της Μετά την Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία ή την Ιρλανδία στο στόχαστρο θα βρεθεί και η Ελβετία το μόνο αυτόνομο κράτος που δεν μπορούν να ελέγξουν! Διαλύουν την ευρωπαϊκή Βιομηχανία και την στέλνουν στην Κίνα. Η Ευρώπη έχει τελείωσει για αυτούς! Είναι μόνο μερικές από τις αποκαλύψεις του!

Ε.: Πείτε μας λίγα πράγματα σχετικά με την εμπλοκή σας στον Ελβετικό Τραπεζικό Επιχειρηματικό κλάδο;
Α.: Έχω δουλέψει στις Ελβετικές Τράπεζες για πολλά χρόνια. Με είχαν ορίσει κορυφαίο διευθυντικό στέλεχος σε μία από τις μεγαλύτερες Ελβετικές τράπεζες. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, ενεπλάκη στην πληρωμή, στην απευθείας πληρωμή μετρητών ενός προσώπου που δολοφόνησε τον Πρόεδρο μιας ξένης χώρας.
Παρευρισκόμουν στη συνάντηση κατά την οποία αποφασίστηκε να δοθεί το μετρητό χρήμα στον δολοφόνο. Αυτή η υπόθεση μου προκάλεσε δραματικούς πονοκεφάλους και βάρος στη συνείδησή μου. 

Διαβάστε εδώ όλη τη συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου