Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΑΟΣ: Ή εκλογές ή συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ


Εκλογές ή συνεργασία μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι οι δύο επιλογές στο σημείο που έχουμε φτάσει, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Εκλογές ή συνεργασία μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι οι δύο επιλογές στο σημείο που έχουμε φτάσει, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alter ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε τα δύο κόμματα να καταλάβουν πως «είναι πια η στιγμή να τραβήξουμε οριστικά μια γραμμή με το χθες και να κοιτάξουμε το αύριο».
«Σε αυτή την προσπάθεια εγώ θα μείνω εκτός κυβέρνησης αλλά θα στηρίξω. Ο ΛΑ.Ο.Σ. θα στηρίξει χωρίς να ζητήσει να μπει σε οποιαδήποτε κυβερνητική θέση, εγώ ο ίδιος ή στέλεχός του. Θυσιαζόμαστε και δίνουμε στην ύστατη στιγμή τα πάντα για την πατρίδα», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Υποστήριξε ακόμη πως πρέπει να σταματήσουν «τα ακραία σενάρια και τα εκβιαστικά διλλήματα» περί εξόδου από το ευρώ [EUR=X] Σχετικά άρθρα . «Έξοδος από το ευρώ είναι βουτιά στο κενό...Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα μπούμε σε καταστάσεις που θα δημιουργήσουν εσωτερικό πόλεμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι «πρέπει να παλέψουμε για να σωθεί η πατρίδα» και τόνισε ότι «η επιστροφή στην δραχμή πρέπει να είναι το έσχατο σενάριο».
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου