Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2012 από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συνολικά σε 140.103.429,30 ευρώ ανέρχονται τα έσοδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το 2012, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που
ψηφίστηκε σήμερα κατά πλειοψηφία στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου. Αντιστοίχως τα έξοδα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, αγγίζουν τις 198.483.469,17 ευρώ, ενώ 58.380.039,87 ευρώ υπάρχουν ως υπόλοιπο στα ταμεία της περιφέρειας.

 «Είναι ένας προϋπολογισμός ανάγκης, ένας προϋπολογισμός λιτότητας, υπαγορευμένος από τη γενική οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας», δήλωσε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδης.
Από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο εισηγητής του προϋπολογισμού, αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΚΜ και περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» Αλ. Νουσηκύρου τόνισε ότι «ο προϋπολογισμός καθορίστηκε μεταξύ άλλων από την πολιτική δίωξη του φυσικού ηγέτη της Περιφέρειας Π. Ψωμιάδη, με σημάδια το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι αυτή θα πέσει στο κενό». «Έχουμε ήδη αθωωτική απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης για την Κορώνεια, θετική εξέλιξη στον Άρειο Πάγο, ενώ θετικά εξελίσσεται και το θέμα της μεταφοράς μαθητών», πρόσθεσε ο κ. Νουσηκύρου.
thestrival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου