Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

"Απαραίτητη η εξαίρεση των αδύναμων πολιτών από το τέλος ακινήτων"


"Απαραίτητη η εξαίρεση των αδύναμων πολιτών από το τέλος ακινήτων"
Aπαραίτητη χαρακτήρισε την εξαίρεση των αδύναμων πολιτών από το έκτακτο τέλος ακίνητων, η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου σε παρέμβασή της στη Βουλή. Υπογράμμισε όμως την αναγκαιότητα τήρησης του νόμου. «Πρώτα πρέπει να επιβιώσει το έθνος, η πατρίδα, η χώρα μέσα στην ευρωζώνη, εντός του ευρώ, εντός της ευρωπαϊκής οικογένειας», τόνισε.
Η κ. Χριστοφιλοπούλου τόνισε ότι πιστεύει στο δικαίωμα της απεργίας και της διαμαρτυρίας, αλλά και το  δικαίωμα των πολιτών να αναζητήσουν με νόμιμο τρόπο το δίκιο τους.

Ωστόσο, επισήμανε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία τάξη πραγμάτων παγκόσμια και στην Ευρώπη, η οποία ευνοεί τις αγορές, αντί να ευνοεί τους λαούς.
«Έχω ενώσει κι εγώ τη φωνή μου, δεν είναι ανάγκη να το κάνουμε πάντα δημόσια, ώστε οι ευαίσθητοι συμπολίτες μας να απαλλαγούν από το μέτρο της έκτατης εισφοράς ακίνητων. Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει ότι κανένας Έλληνας πολιτικός στη θέση ενός συντελεστή του Υπουργείου Οικονομικών δεν αρέσκεται να χτυπάει τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους, να κόβει το ρεύμα σε αναπήρους και πραγματικά να προσβάλει ανθρώπους οι οποίοι έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη», κατέληξε.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου