Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Facebook: Πάνω από 1 δις χρήστες τον Αύγουστο


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της βρετανικής εταιρείας iCrossing, το Facebook αναμένεται να ξεπεράσει το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου χρηστών μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Πιο συγκεκριμένα, το φράγμα αναμένεται να σπάσει τον προσεχή Αύγουστο.

Η βρετανική εταιρεία iCrossing εκτιμά πως το Facebook αναμένεται να ξεπεράσει το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου χρηστών μέσα στη χρονιά που διανύουμε, κάνοντας λόγο για τον Αύγουστο.
Η τελευταία επίσημη ενημέρωση από το Facebook ήταν το περασμένο Σεπτέμβριο, όπου οι άνθρωποι της υπηρεσίας έκαναν λόγο για 800 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.
Παλαιότερα το διασημότερο κοινωνικό δίκτυο θα χρειαζόταν πολύ λιγότερο από ένα χρόνο για να προσθέσει 200 εκατομμύρια χρήστες, είναι όμως αλήθεια ότι οι "τρελοί" ρυθμοί ανάπτυξης του παρελθόντος δε θα μπορούσαν να συνεχιστούν επ' άπειρον. Ο δυτικός κόσμος δείχνει σημάδια κορεσμού, πολύ απλά γιατί η πλειοψηφία του online πληθυσμού έχει ήδη account στο Facebook.
Υπάρχουν, πάντως, και οι αναδυόμενες αγορές, όπου το Facebook διατηρεί τη δυναμική του. Η Ινδία και η Βραζιλία είναι δύο χώρες με μεγάλο πληθυσμό, οι οποίες αρχίζουν σιγά-σιγά να στρέφονται προς το Facebook.

Zdnet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου