Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

«Attica» και στη Θεσσαλονίκη

Σε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα προχωρούν οι υπεύθυνοι του πολυκαταστήματος Attica, με το ξεκίνημα της λειτουργίας του νέου πολυκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στις αρχές Μαρτίου.


Το νέο πολυκατάστημα στη Θεσσαλονίκη συνιστά μια επένδυση 5 εκατομμυρίων ευρώ, που χρηματοδοτείται εξολοκλήρου με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ενώ οι εκτιμώμενες πωλήσεις για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του ανέρχονται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.


Τα πολυκαταστήματα attica στο CityLink και Golden Hall απασχολούν 1.500 άτομα και ο συνολικός κύκλος εργασιών τους για το 2011 απέφερε τζίρο 111 εκατομμυρίων ευρώ με κέρδη 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Με το άνοιγμα του νέου πολυκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη δημιουργούνται 250 νέες θέσεις εργασίας γεγονός που θα ενισχύσει την τοπική κοινωνία.


Το νέο πολυκατάστημα στη Θεσσαλονίκη καταλαμβάνει χώρο 5.000 τ.μ. και όπως και όλα τα υπόλοιπα καταστήματα της αλυσίδας έρχεται να προσφέρει ποικιλία επιλογών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.



Eπιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου