Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΗΠΑ: Στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου


ΗΠΑ: Στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου : Στήριξη στην κυβέρνηση Παπαδήμου παρείχε με δηλώσεις της, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Βικτόρια Νούλαντ.Η Αμερικανίδα αξιωματούχος έκανε λόγο για πολύ δύσκολες θυσίες εκ μέρους
Στήριξη στην κυβέρνηση Παπαδήμου παρείχε με δηλώσεις της, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Βικτόρια Νούλαντ.

Η Αμερικανίδα αξιωματούχος έκανε λόγο για πολύ δύσκολες θυσίες εκ μέρους του ελληνικού λαού, εξαιτίας του νέου πακέτου μέτρων και των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων, σημείωσε ωστόσο ότι είναι απαραίτητες για τη βελτίωση της ελληνικής οικονομίας.


Η Νούλαντ, στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων, δήλωσε ότι η αμερικανική κυβέρνηση συνεργάζεται με τους Ευρωπαίους ηγέτες για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ευρωζώνη.

Υπογράμμισε ότι στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου για την αποφασιστικότητα που επιδεικνύει να προχωρήσει στις οικονομικές μεταρρυθμίσεις, καθώς και ότι είναι σημαντικό για τους Έλληνες να εφαρμόσουν αυτά που έχουν συμφωνηθεί και για τις χώρες της Ευρωζώνης να δουλέψουν μαζί για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Σε ερώτηση αν το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανησυχεί μήπως η Ελλάδα προκαλέσει ευρύτερο πρόβλημα με οικονομικές επιπτώσεις, η Νούλαντ επανέλαβε ότι είναι ανάγκη να στηριχθεί η χώρα, καθώς προσπαθεί να εφαρμόσει «σκληρά μέτρα».

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου