Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Προεκλογικό αγώνα από τη Θεσσαλονίκη ξεκινά η Ν.Δ.


Προεκλογικό αγώνα από τη Θεσσαλονίκη ξεκινά η Ν.Δ. : Σε  καθαρά προεκλογικούς ρυθμούς θα κινηθεί αυτή την εβδομάδα η Νέα  Δημοκρατία, με τη Θεσσαλονίκη να έχει την τιμητική της, αφού την Τετάρτη  
Σε καθαρά προεκλογικούς ρυθμούς θα κινηθεί αυτή την εβδομάδα η Νέα Δημοκρατία, με τη Θεσσαλονίκη να έχει την τιμητική της, αφού την Τετάρτη ο αντιπρόεδρος του κόμματος και υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στο «Μακεδονία Παλάς» και μαζί του θα βρίσκονται αρκετά στελέχη από τη βόρεια Ελλάδα.



Ηδη σήμερα καταφθάνει στη συμπρωτεύουσα ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, ενώ ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης είχε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου συσκέψεις με τη Γραμματεία Οργανωτικού Βόρειας Ελλάδας και το γραφείο Τύπου των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Εξάλλου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας δήλωνε χθες σε κυριακάτικη εφημερίδα («Real»): «Εγώ παραμένω σταθερός ιδεολογικά και πολιτικά στη Νέα Δημοκρατία, και τη στηρίζω», ενώ αρκετά στελέχη από τη βόρεια Ελλάδα ζητούν την επιστροφή του στο κόμμα. 


«Προσδοκώ ότι θα υπάρξουν οι καλύτερες εξελίξεις γι’ αυτόν. Οι πολιτικοί εκπρόσωποι δικαιούνται να αναγνωρίζουν εσφαλμένες ή υπερβολικές αποφάσεις τους. Αλλωστε οι πειθαρχικές αποφάσεις έχουν κι έναν παιδευτικό χαρακτήρα» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Δημήτρης Τσάμης.


Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο θα περνάνε οι ημέρες θα ανεβάζει όλο και περισσότερο τους τόνους προκειμένου να συσπειρώσει τους «γαλάζιους» ψηφοφόρους και να έρθει η πολυπόθητη αυτοδυναμία στις εκλογές που -εκτός απροόπτου- θα διεξαχθούν στις 29 Απριλίου. Η Βουλή θα κλείσει την Παρασκευή 6 Απριλίου, δύο ημέρες δηλαδή πριν από το άνοιγμα της Μεγάλης Εβδομάδας.


Στο πλαίσιο της οξύτητας των τόνων, χθες το μεσημέρι η λεωφόρος Συγγρού με αφορμή τις αποκαλύψεις του πρώην επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας Μανώλη Κοντοπυράκη ότι ουσιαστικά «μαγειρεύτηκαν» από το ΠΑΣΟΚ τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009, επισήμανε ότι ο Αντώνης Σαμαράς αμέσως μετά τις εκλογές θα συγκροτήσει μία και μόνο Εξεταστική Επιτροπή, η οποία να διερευνήσει το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο. «Αυτό είναι επιβεβλημένο», όπως σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιάννης Μιχελάκης.


espressonews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου